Servicii

Izoterra ofera servicii de calitate superioara in materie de izolatii cu spuma poliuretanica, indiferent de locatia dumneavoastra, atat pentru locuinte cat si pentru spatii comerciale si cladiri publice.

Acest sistem modern de izolatie, lipsit de bariere si punti de frig va ajuta sa economisiti  pana la 40 %. la costurile de incalzire.Fiind cel mai puternic material izolant, spuma poliuretanica poate fi folosita la izolatii termice, fonice si hidroizolații  . Spuma poseda un nivel de elasticitate care o face rezistenta la orice temperatura, este ignifuga, dar in acelasi timp permite stratului suport sa respire, fiind astfel ideala pentru izolatii de foarte lunga durata. Izolatia cu spuma poliuretanica se aplica rapid pe orice suprafata, pe acoperisuri si pereti pentru izolare termica sau pentru impermeabilizare in subsoluri sau terase.

Investitia in acest sistem de izolatie va garanteaza economisirea pe termen lung la consumul de energie termica, putand astfel sa va bucurati de caldura care se pastreaza in interiorul locuintei dumneavoastra, și totodată de răcoare pe timpul verii caniculare, prezenta tot mai des la noi în ultimii ani.

TOP Call Now Button